всички новини

Фирма „Медхаус Суис България“ ООД взе участие в изложението „Български фармацевтични дни 2015 “, което се състоя в Интер Експо Център от 20-21 юли 2015г.
Форумът беше посетен от хиляди фармацeвти от цялата страна. Щанда на „Медхаус Суис България“ привлече вниманието на специалистите с атрактивния си дизайн и представените иновативни продукти в клас „Медицински изделия“.
Огромен интерес предизвика серията MEDTEXTILE®- бандажни продукти за профилактика, стабилизиране и корекция на опорно-двигателния апарат. Собственици на аптеки и фармацевти бяха впечатлени от разнообразните продукти за всякакви проблеми със ставите, гръбначния стълб и някои хирургични индикации.
Демонстрирани бяха предимствата на серия иновативни апарати DR.FREI® - за кръвно налягане, инхалатори и глюкомери. Проведени бяха безплатни измервания на кръвното налягане с апарат DR.FREI® М-500, откриващ предсърдно мъждене и аритмия.
DR.FREI® SUPER MESH NE - SM1 - ултразвуков инхалатор тип „сито“ грабна вниманието на посетителите с уникалните си функции-висока степен на разпрашаване, възможност за лечение с всякакви антибактериални препарати и дори хормони. Метода за работа под всякакъв ъгъл и прилагане на инхалационна терапия на спящо дете беше отлично приет от майките на малки деца и фармацевтите.
„Медхаус Суис България“ ООД осъществи ценни контакти с потенциални партньори, колеги и потребители. Вярваме, че в наше лице те видяха надеждни професионалисти и съмишленици, които работят ежедневно, за да осигурят по-високо качество на живот на своите клиенти и потребители.

Loader