всички новини

Фирма „Медхаус Суис България“ взе участие в едно от най-значимите събития за детските ортопеди и травматолози - конференцията „ Дни на детската ортопедия и травмотология“, която се проведе от 11-13 юни 2015г. В Интерхотел „Сандански“.
„Медхаус Суис България“ представи серията продукти MedTextile®, предназначени за профилактика, нормализиране и корекция на опорно-двигателния апарат.
Продуктите спечелиха веднага доверието на професионалисти и клиенти със своето качество, ефективност и надеждност. Специалисти в областта на ортопедията и травматология бяха впечатлени от предимствата и допълнителните възможности, които предлага серията MedTextile® .
Иновативните коректори за стойката на децата бяха високо оценени като ново поколение изделия за безболезненена корекция, които могат да се ползват и като профилактични средство.
Ние от „Медхаус Суис България“ вярваме, че конференцията „Дни на детската ортопедия и травматология“ беше ползотворна както за специалистите в областта, така и за популяризиране на новостите в лечението на заболяванията на опорно-двигателния апарат.

Loader