всички новини

„Медхаус Суис България“ООД взе участие в изложението "Мисия здраве", което се проведе от 15 до 17 май 2015 г. на открито в градинката пред паметника на Съветската армия в София. Събитието събра множество посетители, за които спазването на здравословен режим е средство за подобряване качеството на живот и значително предимство в съвременния свят.
В рамките на изложението беше отбелязан Световния ден за борба с хипертонията – 17 май. През тази година мотото на Световния ден е: „Нормално кръвно налягане - нормален сърдечен ритъм". Поставя се акцент върху предсърдното мъждене, като най-често и най-рисково ритъмно нарушение в резултат на артериална хипертония.
Фирма „Медхаус Суис България“ООД предложи на посетителите безплатно измерване на кръвното налягане с най-новия и прецизен апарат Dr.Frei М-500, който може да установи наличие на аритмия и предсърдно мъждене дори и в домашни условия. Иновативната технология позволява надежден скрининг в най-ранен стадий дори и при хора, при които заболяванията протичат безсимптомно. Многобройните посетители на щанда на „Медхаус Суис България“ ООД направиха и безплатна медицинска консултация с кардиолог - Д-р Маринов от City Clinic.
При голям интерес бяха представени серията иновативни презервативи DOLPHI®, които предпазват от полово предавани болести и бременност, като осигуряват невероятен комфорт и на двамата партньори.

Много млади хора получиха безплатни мостри DOLPHI® и впечатлени от атрактивния рекламен мотор и момичетата DOLPHI® запечатаха своите незабравими фотоси.

Използването на качествени продукти за защита и мониторинг на здравето е една винаги актуална тема и ние от „Медхаус Суис България“ сме щастливи, че можем да предложим на българските потребители висококачествени и надеждни изделия.

Loader